Foredrag om Israel-Palæstina konflikten 

Vil du blive klogere på en af verdens længste konflikter ud fra et humanitært og menneskerettighedsperspektiv og med fokus på den personlige fortælling?

Med udgangspunkt i vores egne oplevelser fra Israel/Palæstina giver vi et virkelighedsnært indblik i en konflikt, som ofte fremstår politisk og kompleks. Foredragene tager dermed først og fremmest udgangspunkt i den personlige fortælling. Dette betyder helt konkret, at ikke ét foredrag er ens, da vi hver især har vores egne personlige oplevelser og historier med hjem.

Det er med andre ord fortællinger om mennesker, hvis liv er præget af uretfærdighed og manglende rettigheder, men også fortællinger om vilje, livskraft og håb blandt konfliktens mest udsatte. For at sætte de personlige historier i perspektiv, fortæller vi om konteksten – om den militære besættelse og manglen på fundamentale rettigheder – og giver konkrete eksempler på, hvilken betydning denne situation har for den palæstinensiske civilbefolkning.

Vores foredrag er for alle skoler, gymnasier, foreninger og andre grupper, der har lyst til at høre den personlige fortælling og blive klogere på konflikten ud fra et humanitært og menneskerettighedsperspektiv. Formålet er at skabe en åben og fordomsfri debat om situationen i Mellemøsten på baggrund af de vidnesbyrd og oplevelser, vi har fået under vores observatørophold.

Foredragene er gratis og tilpasses den pågældende målgruppe.

For booking og yderlige info, send en mail til:

info@OplysningPalaestinaIsrael.dk

 
Scroll to top